Dil ve Bahar Festivalimiz

Yaşadığımız dünyadan çok daha büyük bir aileyiz.Bunu hepimiz yüreklerimizde hissediyoruz.Binası 3 yıllık olan bir okulda bu kadar kapsamlı dil ve Bahar festivali yaşamanın ve yaşatmanın mutluluğunu hissediyoruz.Emek terini damla damla dökmenin hazzını yaşadık.Evlatlarımız bir gün geriye dönüp baktıklarında mazilerinde çok güzel anılar bırakmanın tebessümünü yüzlerinde hissedecekler.Bir öğretmenle ,bir tebessümle,bir anıyla hayatlar değişir mi? Elbette değişir!İngilizce ve Arapça zümre öğretmenlerimizin herbirine yürekten teşekkürler.Günümüze gelerek destek olan kıymetli okul yöneticilerine teşekkürler.Kocaman bir aile olduğumuzu her daim hissettiğimiz öğretmenlerimizin her birine teşekkürler .Her zaman desteklerini arkamızda değil yanıbaşımızda hissettiğimiz değerli velilerimize teşekkürler.Okulumuzun olmazsa olmazları Mustafa Bey,Cemil Bey,Gülseren,Songül,Seher,Kıymet ,Ayfer Hanımlar,Çakıroğlu Mertcan Turizm ve okul ailemize(okul aile birliği)sonsuz teşekkürler.

07.05.2019 380

07-05-201907-05-201907-05-201907-05-201907-05-2019