Din Öğretimi tarafından bu sene 10.su düzenlenen Uluslararası Arapça Metin Canlandırma kategorisinde öğrencilerimiz 1. oldu.

Din Öğretimi tarafından bu sene 10.su düzenlenen Uluslararası Arapça Metin Canlandırma kategorisinde öğrencilerimizle aslan, tavşan, boğa, at ve güvercin kılığına bürünerek seyirci ve jürilerimizi hayvanlar alemine sürükledik.. Sergilediğimiz performansımızla izleyicilerimize güzel ve eğlenceli dakikalar yaşattık. 18 okulun yarıştığı programda Biz birincilliklere doymayız dedik ve bu sene de birinciliği kimseye bırakmadık...Birincilikte en büyük paya sahip öğrencilerimizi onları gece gündüz çalıştıran Arapça öğretmenlerimiz Hatice Derebaşı,Mais ve Thair hocalarımıza ,okul aile birliğimize sonsuz teşekkür ederiz .Daha nice birinciliklere...

14.03.2019 676

14-03-201914-03-201914-03-2019