İMAM HATİPLERİN KURULUŞUNUN 71. YILI KUTLANDI

O körpe dimağlara

Selam sizden yükselen

Güzel sadaya selam

"İmam hatip okullarının temelleri atılırken açılmasında öncü olan Mahmud Celaleddin Ökten'in, 'Asrın ihtiyaçlarına müdrik, doğuyu ve batıyı iyi bilen münevver nesilleri yetiştirmek' hayaliyle açılan Zamanın Millî Eğitim Bakanı Tevfik İleri tarafından da 'Şüphe yok ki imam hatip okullarının sadece bize değil, çok yakın bir gelecekte bütün İslam âlemine ve beşeriyete büyük hayırları dokunacaktır.' ufkuyla müjde vermiştir.

Temelini öncü insanların attığı, Harcını öz be öz bu milletin kardığı, duasını gönül erlerinin yaptığı, kapılarını mübarek ellerin açtığı, bedeline cesur liderlerin katlandığı Ülkemizin 2023 2053 ve 2071 vizyonunun gerçekleşmesinde öncü olacak milletimizin güzide kurumlarıdır.

Okulumuzda İmam Hatip okullarının yeniden acilisinin 71. yıl dönümü münasebetiyle program gerceklestirildi.Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

25-10-2022