** MEKTUBUNUZ VAR **

05.09.2019 6954

 

 Sevgili Öğrencim,

Aramıza hoş geldin. Bugün senin için yeni bir gün, yeni bir adım. Heyecanlısın ama yalnız değilsin. Biz de en az senin kadar heyecanlıyız. Kendini yabancı hissetme, artık burası senin evin, sen buraya aitsin.

Evet, okul hayatı çok önemli. Bunu bilerek başladığımız bu yolda ilerledikçe büyüyecek, zenginleşeceğiz. Bütün çabamız senin kendini tamamlaman, hayallerine adım adım yaklaşman için. Büyük bir mücadeleye başlıyoruz ve kahraman sensin. Biz hemen yanında, arkanda olacağız. İhtiyaç duyduğun anda  " öğretmenim " demen yeterli. Sana bu zorlu yolculukta destek olabilmek için bütün kalbimizle yanındayız. 

Her gün yeni şeyler öğreneceksin, buna hazır olmalısın. Öğrenme arzusu sende hep canlı olsun. Kendini gerçekleştirmen için buna ihtiyacın var. Hayat standartların yükselecek, kendini toplum içinde yaşamak için gerekli bilgi ve becerilerle donatacaksın. Ufkun gelişecek, ahlakı değerlerle yoğrulmuş hayırlı bir birey olacaksın. Bunları gerçekleştirmek için gerekli güç senin içinde. Üstelik yalnız da değilsin, her zaman yanında olacağız. Öğrendiklerini hayatına yansıttıkça toplum olarak gelişeceğiz.

Şunu sakın unutma: Bizler, seninle ve ailenle ekip olarak çalışacağız. Manevi değerlerine bağlı, karakterli bir birey olabilmen için yardımlaşmaya ihtiyacımız var. Bu şekilde çok daha doğru ve hızlı yol alacağız. 

Her şey değişmekte ve gelişmekte. Dünya sürekli bir yenilenme içersinde. Bu sürecin içinde sürece yön verecek olanlardan biri de sensin. Bu yolculukta yeni bir dönemin başındasın. Kendini bilerek; milli, manevi ve ahlaki değerlerimizi benimseyerek toplumu doğru şekilde yönlendirmek en önemli görevindir. Bizler bu kutsal vazifende hep yanında olacağız. Gösterdiğin çaba ile hep gurur duyacağız.                                         

                                                                                              Okul Müdürü

                                                                                             Emine ERDOĞAN