OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN MESAJ VAR

OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN MESAJ VAR

29.03.2023 203

 

Ramazan ayının manevi ikliminde bir haftayı geride bıraktık. Velilerimizin desteği, öğretmenlerimizin organizasyonuyla okulumuzda Ramazan Ayı coşkuyla karşılandı. Tüm sınıflarımızda eş zamanlı okunan mukabele programı, “ cüz’ünü oku, çikolatanı al” etkinliği, ramazan manileri, panolarımız, ramazan temalı sergi alanımızla okulumuzun her alanında Ramazan havası esmeye devam ediyor.

Eğitim öğretim sürecinde destekleme yetiştirme kurslarımıza ara vermeksizin devam ederken, LGS hazırlık sürecimizde artık çok yoğun bir sürece girdik. Özellikle 8.sınıf öğrencilerimize yönelik kazanım değerlendirme sınavları, okul gezileri ve koçluk çalışmalarımızı sınava sayılı günler kala yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz.

Veli akademileri, kitap tahlilleri peyderpey devam ederken gidemediğimiz okullarımızın yöneticilerini de okulları hakkında bilgi almak için okulumuzda misafir etmek için programlarımızı planlıyoruz.

Öğrencilerimizde yardımlaşma ve dayanışma bilincini güçlendirmek amacıyla başlattığımız sene başından beri yürüttüğümüz   ihh yetim kardeş projesinde toplam 11 yetim öğrencimizin yıllık giderlerini temin ettik ve desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

Deprem her daim gündemimizde. 6 şubattan bu yana  okul olarak deprem bölgemize battaniye, giyecek, yiyecek, hijyen paketi, lgs kaynak kitapları gönderdik. Bundan sonra da sizlerin desteğiyle depremzedelerimize yardımlarımızı göndermeyi sürdüreceğiz.

Hatay Kırıkhan İmam Hatip Ortaokulu ile Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından okulumuzla kardeş okul olarak belirlendi ve okul yöneticilerimizle irtibata geçip desteklerimizi verme çabası içindeyiz.

Okulumuzun organizasyonuyla gerçekleştireceğimiz Pendik Matematik Yarışmalarının 31 mart son başvuru tarihi. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Dualarla karşıladığımız ve ulaştığımız Ramazan ayımız mübarek olsun.

 

                                                Emine ERDOĞAN
                                                    Okul Müdürü