OKULUMUZ TARAFINDAN DÜZENLENEN

OKULUMUZ TARAFINDAN DÜZENLENEN "40 HADİS EBRU SERGİSİ" AÇILDI

Sabrın, gayretin ve özveriyle yapılan Ebru çalışmalarımızın yıl sonu sergisinin acilisini Pendik Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdik.Egitimin bir çok alanında başarılı çalışmalara imza atan okulumuz bu sefer Ebru sergisi ile Kültür ve sanat alanında ürünlerini sergiledi.Acilisimiza katılım sağlayan Pendik Belediyesi Kültür İşleri müdürümüze, İlçe Milli Egitim Şube müdürümüze, okul mudurlerimize, Eğitim Bir-Sen İlçe Baskanimiza, 4 Nolu Şube yönetimine ve misafirlerimize çok teşekkür ederiz.Boyaları kitreyle buluşturup damladan karanfile,laleye ve nice desenlere dönüştüren eşsiz bir sanat olan Ebru çalışmasında öncülük eden değerli hocamız Deniz Kadıoğlu'na, Koordinatör öğretmenimiz Gülay Üstünel'e, desteklerini esirgemeyen okul müdürümüze, emeği geçen öğretmen öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

19.05.2023 110

19-05-2023