Pihmed tarafından 4. cü imam hatip ortaokulları arası ezbere hadis okuma yarışmasına Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz damga vurdu.

Pihmed tarafından 4. cü imam hatip ortaokulları arası ezbere hadis okuma yarışması düzenlendi.Tevfik İleri İmam HatipOrtaokulunun koordinetörlüğünde yapılan yarışmaya okulumuz Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz damga vurdu.İlçe çapında bir 1.lik iki 2. lik elde ettik.Peygamberimizin yolunda iz süren bu gençlerin her biri çok kıymetliler .Rabbim yollarını ve bahtlarını açık eylesin.Onların bu yolculuğuna eşlik eden Can hocalarımız Hatice Derebaşı ve Selma Yüzbaşıoğlundan Rabbim razı olsun .Derecelerimiz :İlçemizde:
Ayşe Muhterem Aydin 1.
Azize Rana Ozkara 2.