Sayın bakanımız Ziya Selçuk´un öngördüğü okul tarzını,yaparak yaşayarak öğrenmeyi,derslerle birlikte atölyelerde hayatı tanımaları en önemlisi öğrencilerimizin hayatın içinde yer almalarını sağlamaya çalışıyoruz .

Sayın bakanımız Ziya Selçuk'un öngördüğü okul tarzını,yaparak yaşayarak öğrenmeyi,derslerle birlikte atölyelerde hayatı tanımaları en önemlisi öğrencilerimizin hayatın içinde yer almalarını sağlamaya çalışıyoruz .2023 Eğitim vizyonu bize gelmeden biz 2023 ü yaşıyor ve yaşatıyoruz .Bugün okulumuzda İBB Tarım ve Su Müdürlüğü tarafından tarım farkındalığını arttırmak ,bitkisel ürün yetiştiriciliğini öğretmek gibi alanlarda sunum yapıldı .Ardından 5. Ve 6. Sınıflarımıza uygulamalı olarak dikim yaptırıldı .Gelecek nesiller 2023 Eğitim vizyonunun içinde daha da büyüyecek...

30.03.2019 183

30-03-201930-03-201930-03-2019