EMİNE ERDOĞAN - Okul Müdürü

İlk, orta ve lise eğitimini Kayseri’de tamamladı. Erciyes Üniversitesi ilahiyat fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi lisans eğitimini tamamladıktan sonra Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını yaptı. Kırklareli ‘nde Ticaret Meslek Lisesinde Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı. Pendik Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu, Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesinde öğretmenlik, Ömer Öztop Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılında İstanbul Pendik Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu´na Okul Müdürü olarak başladığı görevini halen devam ettirmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.