Değerler Eğitimi: Yardımlaşmak ve Paylaşmak

2020 yılında hayırda yarışanlardan, hayırda buluşanlardan, hayra vesile olanlardan, paylaşmayı bilenlerden, vermeyi öğrenenlerden, karşılıksız yardım edenlerden olmamız için Rabbim bizlere fırsatlar versin, daim etsin .. 2020 senesine sosyal sorumluluk projemiz ile bereketle başladık.

Deniz feneri aracılığıyla Hakkari'de olan çocuklara 30 bot 30 mont gönderdik.
Değerli velilerimiz sizler, gönderdiniz. Bu hayra vesile olan siz değerli okul idaremize, Yahya hocamıza, okul aile birliğimize, siz değerli velilerimize, öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah sizlerden razı olsun.. 2020 senesinin İlk sosyal sorumluluk #30mont30bot idi.
Ama devamı gelsin istiyoruz inşAllah. Ülkemizin 7 bölgesinde de ihtiyaç sahipleri kardeşlerimiz var.
Allah Resul'ünün yolundan gittiğimiz, O'na layık kul olacağımız , kalplere girip, bir tebessüme vesile olacağımız güzel işler nasip olsun İnşAllah ve tekrar sosyal sorumluluk projelerinde buluşmak üzere..

18.01.2020 350

31-01-202031-01-2020