"MATEMATİK SEFERBERLİĞİ" KAPSAMINDA DÜZENLENEN MATEMATİK PANELİ VE SERGİSİNE KATILDIK

05.04.2022 408

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı "Matematik Seferberliği" kapsamında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Medipol Üniversitesi'nde düzenlenen Matematik Paneli ve Sergisi'ne katıldık. İstanbul'daki ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı, Medipol Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin ev sahipliği yaptığı çalışmada, katılan öğrenciler matematik oyunları oynadı, proje ve materyallerini sergiledi. Akademisyenlerin matematik eğitimi konulu panelinin ardından mini bir konser dinlenen sergide, okulumuz öğrencilerinin hazırladığı matematik proje ve materyallerinin yer aldığı stant yoğun ilgi gördü.