ÖĞRENCİLERİMİZDEN eTwinning KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ

08.09.2021 493

E-twinning avrupadaki okulların işbirliği yapmalarını,iletişim kurmalarını sağlamak,projeler geliştirmek için oluşturulmuş  ve erasmus+ projelerde de ön ayak olmak için kullanılan bir topluluk. uzaktan eğitim sürecinde olduğumuz geçtiğimiz dönemde  okulumuzda Fen bilimleri öğretmeni Havva İlbey Türken ve 5 öğrencisiyle bir  etwinning projesi yürütüldü. ocak ayından haziran ayına kadar yürüttükleri "Kesinlikle Evde Deneyin" projesiyle etwinning ulusal destek servisi tarafından kalite etiketi ödülü aldılar. Öğretmenimizi ve öğrencilerini sabırla yürüttükleri ve ödülle sonuçlandırdıkları projeleri için tebrik ediyoruz.

Hayrunnisa Yayla-8G

Tuana Eser-8G

Hasna Acar-8G

Elvin Emine çırak-8G

Muhammet Coşkun Güney-8C

Öğrencilerimizi ve proje koordinatörü öğretmenimiz Havva İLBEY TÜRKEN'i tebrik ediyoruz.