Ramazan-ı Şerif´in birleştirici ruhunu hissetmek nasip oldu okulumuzda.6. Sınıf velilerimiz ,öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerimizle bir sofranın etrafında buluştu yürekler.Öncelikle kardeşliği yüreklerde yaşadık ,yanında Rabbimizin rızası için helal olan nimetlerle aramızdaki mesafeyi azalttık.Abdurrahman Gürses Anadolu İmam Hatip Lisemizin genç evlatları ruhumuzu Kuranı Kerim tilaveti ve ilahilerle doyurdular.Gelemeyenin pişman olduğu gelebilen kardeşlerimizin tekrarını dilediği güzel birliktelik için Rabbim herkesten razı olsun...Sezai Karakoç İho lu olmak bir ayrıcalıktır...

19.05.2019 388

19-05-201919-05-201919-05-2019