OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YARIYIL TATİLİ MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YARIYIL TATİLİ MESAJI

19.01.2024 764

Sevgili Öğrencilerim,

Cumhuriyetimizin 100.yılında  ömrümüzün en kıymetli 4 ayını hafızalarımızda anıya dönüştürerek geride bıraktık.  

Sevgili öğrencilerim sizler ailenizin bize emaneti, milletimizin geleceği, ümmetin umudusunuz. Her zaman olduğu gibi azimle ve gayretle çalışmaya devam edeceksiniz.

Pırıl pırıl bir hafıza, öğrenmeye meraklı gözler ve heyecanla atan kalbiniz devam ettiği sürece öncelikle sınıflarınızda okulunuzda, ülkenizde ve dünyada tüm insanlığı temsil edecek başarılarınızın olacağından hiç şüphem yok.

Sevgili Yavrularım,

Şahsiyetli, karakterli, doğru sözlü, çalışkan örnek ve önder bireyler olarak yetişmeniz için ülkemizin ikinci yüzyılında tüm gücümüzle gayret edeceğiz.

Sizler insan olmanın ve islam olmanın vasıfları ile tekamüle ereceksiniz.  Bir dil bir insan iki dil iki insan düsturuyla  donanımlı ve özgüvenli diriliş nesli olarak; İlmin ışığında, sanatın güneşiyle sosyal ve sportif alanda da ilgi ve merakınız doğrultusunda ilerleyin. Gündemi dünyayı takip edin. Bugün dünya tarihi yazılırken sizler buna tanıklık ediyorsunuz. Yanlış olan, yolunda gitmeyen her ne varsa bunu düzeltmek için kendinizi geleceğe hazırlayın. Gazze’de masum bebekleri susturulurken onların haykıran sesi olun!!

Okuyun !!! Kitabı, insanı, çevreyi okuyun!!

Ailenizle birlikte vakit geçirin rica ediyorum odalarınıza kapanıp tablet ve telefonun gölgesinde ailenize hasret kalarak ömür geçirmeyin. Anneniz mis kokulu yemeklerini yaparken mutfakta ona yardım edin. Aile büyüklerinizle sohbet edin. Yakındaki akrabalarınızı ziyaret ederek uzaktakileri arayarak hatırlarını sorup dualarını alın.

 Türkiyenin insansız hava arcını üreten Selçuk Bayraktar’ı Türkiye’nin ilk astronot’u Alper Gezeravcı’yı, Nobel ödüllü Aziz Sancar’ı iyi tanıyın ve  onlardan  ilham alın.

 Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyor gözlerinizden öpüyor iyi tatiller diliyorum.