OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YENİ DÖNEM MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YENİ DÖNEM MESAJI

06.02.2024 692

Sevgili Öğrencilerim, Kıymetli Öğretmenlerim, Değerli Velilerim,

Ara tatilin ardından bugün tekrar eğitim öğretime kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yuvanıza okulunuza  hoş geldiniz.

Bir tarafta Gazze’de  çocukların okullarında sıcak yuvalarında olmaları gerekirken yerin göğün titrediği vahşi bir soykırımla yok edilmenin acısı ve hüznünün gölgesinde, diğer tarafta  geçtiğimiz yıl  11 ilimizi vuran  asrın felaketinin sene-i devriyesinde acımızı tazeliyor hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Sevgili Yavrularım!

Dünyanın en güzel yurdunda yaşıyoruz. Bu cennet vatanımızın bekası için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sizler fert olarak  bir damla iken  birleştikçe  deniz, okyanus olacaksınız. Ülkemiz için  birlik beraberliğimizi koruyarak daha çok çalışacak cennet yurdumuzu ilimde sanatta sporda teknolojide değerlerimizle birlikte çok daha ileriye taşıyacağız. Bilgi güçtür, çağımızın sermayesidir ama bilgi ahlak olmadan erdem olmadan kördür, topaldır.

Sevgili yavrularım!!!

Her gün yeniden yeni şeyler öğrenmek, kendimizi geliştirmek ve ahlaklı insan olmak için gayret edelim.

Öğrendiğimiz her kavram yenisine kapı aralayacaktır. Göreceksiniz ki öğrenmek, meraklı ve heyecanlı bir yolculuğa dönüşecektir. Öğrenme kaynağı kitaplardır sosyal medya üzerinden izlediğiniz bir buçuk dakikalık videolar değil. Doğru bilgileri asıl kaynağından öğrenmeye dikkat edin. Önümüzdeki dört ay boyunca sistemli düzenli ve disiplinli bir şekilde  kendinizi geliştirme, ruhunuzu olgunlaştırma yolunda beraber ilerleyeceğiz. Derslerinizi dikkatle dinlemenizi anlamadığınız konuları öğretmenlerinize sormanızı evde tekrar edip kazanım testleri ile pekiştirmenizi rica ediyorum.

Okul kurallarına, sınıf kurallarına  uymanızı arkadaşlık hukukuna riayet etmenizi istiyorum. Büyüklerinize saygı gösterin, küçüklerinize de merhamet edin. Öğretmenlerinize anne babanıza saygı ve hürmette kusur etmeyin. Sıkıntı yaşadığınız baş edemediğiniz bunaldığınız durumlarda öğretmenlerinizle birlikte her zaman yanınızda olacağız. Sizler bizim geleceğimiz, umudumuz, en değerlilerimizsiniz. Her birinizin çok özel olduğunuzu hatırlatmak istiyorum.

Değerli Öğretmenim,

Toplumun mimarı olan, kendinden vererek öğrencisini tamamlayan öğreten öğretmenim. Sizlerin hakkı ödenmez emeği yadsınamaz. Geleceğe bir nesil yetiştiren tüm fedakar öğretmenlerimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Kıymetli  Velilerim,

Emanetiniz emanetimiz olan evlatlarımıza gözümüz gibi bakarak üstüne titreyerek onları yetiştirme gayreti içindeyiz. Siz de biliyorsunuz ki ilk öğretmen anne, ilk okul ailedir. Eğitimde, başarıda, güzel ahlakta öncü bir nesil için sizin desteğinize ihtiyacımız olacak. Her zaman yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ediyor. Yeni eğitim öğretim döneminiz hayırlı olsun diyor sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

                                                                                                                                                                                 Emine ERDOĞAN
                                                                                                                                                                                    Okul Müdürü